Privacy Policy

Ο ιστότοπος https://www.rebeauty.gr αποτελεί  δικτυακό τόπο του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ («ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.», «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ», «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΑΕ »)

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου είναι κυρίως ενημερωτικό και πληροφοριακό.

Η εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ» είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής της ιστοσελίδας https://www.rebeauty.gr  είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλετε, κυρίως μέσω της φόρμας επικοινωνίας καθώς και για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον ισχύοντα Γενικό Κανονισμό ( ΕΕ) 679/2016 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου μας συλλέγουμε στο σύνολό τους ή μερικά από τα εξής προσωπικά δεδομένα: όνομα, επώνυμο, email, τηλέφωνο, πόλη, περιοχή καθώς και ελεύθερο κείμενο που συμπληρώνεται ως μήνυμα προς εμάς. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των φυσικών προσώπων υφίστανται επεξεργασία από εμάς, μόνο για τους σκοπούς επικοινωνίας μαζί σας, κατόπιν αντίστοιχης συγκαταθέσεώς σας, και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία πέραν αυτού του σκοπού. Ενημερώνουμε πως για τη χρήση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων για την Εταιρεία αποδέκτες θα είναι μόνο το απολύτως απαραίτητο προσωπικό αυτής.

Στα εν λόγω προσωπικά δεδομένα έχει πρόσβαση μόνο το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευθεί με ρήτρες εμπιστευτικότητας. Ενεργούμε μόνοι μας την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνουμε, ενώ αποδέκτες των δεδομένων σας δύναται να είναι συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες για τη λειτουργία του ιστοτόπου μας.

Να σημειωθεί ότι όλες οι συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες έχουμε φροντίσει να λαμβάνουν τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα κρατούνται από εμάς μόνο για όσο χρόνο απαιτείται να σας απαντήσουμε στο αίτημά σας και στη συνέχεια διαγράφονται.

Προστατεύουμε και διασφαλίζουμε τα δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των προσωπικών δεδομένων σας (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση). Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας με αίτηση στην κάτωθι διεύθυνση: dpo@ippokratis-medical.gr

Η απάντησή μας στο αίτημά σας θα λάβει χώρα εντός (1) ενός μηνός από τη λήψη του. Αν χρειαστούμε παράταση δύο (2) μηνών για την απάντηση στο αίτημά σας, λόγω της πολυπλοκότητας αυτού ή λόγου του μεγάλου αριθμού των αιτημάτων θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό. (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Εάν δεν έχετε απάντηση στο αίτημά σας έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail: contact@dpa.gr).

Σχετικά με τα cookies που συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, έχουμε αναρτήσει σχετική Πολιτική Cookies.