Περιττά κιλά; Υπάρχει λύση - Rebeauty

Περιττά κιλά; Υπάρχει λύση

Τα περιττά κιλά και το τοπικό πάχος είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στον σύγχρονο κόσμο. Πέραν των επιπτώσεων που έχουν στην υγεία μας, σημαντικός είναι ο αντίκτυπός τους στην αυτοπεποίθησή μας, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κοινωνικοποιούμαστε. Η διατροφή και η γυμναστική, δύο πολύτιμα εργαλεία στην αντιμετώπιση των περιττών κιλών και του τοπικού πάχους, πολλές φορές δεν αρκούν και τότε έρχεται η κοσμητική ιατρική για να δώσει λύσεις.

Η λιποαναρρόφηση είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και τα τελευταία χρόνια έχει να παρουσιάσει μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές λιποδιάλυσης, που επιτρέπουν στον ασθενή να αποφύγει το χειρουργείο. Με τις νέες αυτές τεχνικές το λίπος διαλύεται, δεν ακολουθεί όμως η αναρρόφησή του, αλλά η απορρόφησή του από το λεμφικό σύστημα.

Από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι οι εξής:

-Μεσοθεραπεία λιπόλυσης: Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης, πέραν της λιποδιάλυσης που επιτυγχάνει, σμιλεύει το σώμα και βελτιώνει το περίγραμμά του. Η εν λόγω θεραπεία γίνεται με έγχυση βιταμινών, αμινοξέων, λιποδιαλυτών και άλλων θρεπτικών συστατικών υποδόρια, που διασπούν τα λιποκύτταρα, ενώ παράλληλα αποτρέπουν την εκ νέου αποθήκευση λίπους.

-Κρυολιπόλυση: Μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι η κρυολιπόλυση, που βασίζεται στην τεχνολογία του ψύχους. Αν ο στόχος σας είναι να χάσετε πόντους και να δείτε το σώμα σας να σμιλεύεται, η κρυολιπόλυση είναι η επιλογή σας. Γλουτοί, βραχίονες, μηροί, κοιλιά και μέση είναι οι περιοχές όπου μπορεί να εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι προβληματικές περιοχές μπαίνουν στο στόχαστρο των ειδικών κεφαλών του μηχανήματος της κρυολιπόλυσης και ψύχονται, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να κρυσταλλοποιούνται, να αποδομούνται και στη συνέχεια να αποβάλλονται μέσω του μεταβολισμού του οργανισμού. Και όλα αυτά χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo: Μια επίσης σύγχρονη μέθοδος για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους είναι η laser λιποαναρρόφηση smartlipo. Πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη και αναίμακτη, που οδηγεί σε μόνιμη απώλεια του τοπικού λίπους και οδηγεί παράλληλα στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου. Το NDYAG laser βάζει στο στόχαστρό του τα λιποκύτταρα και τα υγροποιεί. Το υγροποιημένο λίπος αναρροφάται στη συνέχεια με μια λεπτή ατραυματική κάνουλα. Οι σύγχρονες μέθοδοι λιποαναρρόφησης είναι πολλές και προσαρμόζονται στις ανάγκες των ασθενών. Σε κάθε περίπτωση, για να είναι επιτυχημένη όποια θεραπεία επιλεγεί, θα πρέπει ο ασθενής να ακολουθεί στη συνέχεια μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς αυξομειώσεις του βάρους του.