Μεσοθεραπεια σωματος - Rebeauty

Μεσοθεραπεια σωματος

Ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι μία από τις δημοφιλέστερες θεραπείες που δρουν ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, εγχέοντας με λεπτές βελόνες ειδικά συστατικά στο μεσαίο στρώμα της επιδερμίδας. Η μεσοθεραπεία δρα βοηθητικά ώστε να προκαλέσει εκ νέου την παραγωγή του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος.

Αντιμετωπίζει τόσο την επιδερμική χαλάρωση όσο και το δύσκολο τοπικό πάχος από διάφορες προβληματικές περιοχές. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Η Μεσοθεραπεία σώματος εφαρμόζεται με επιτυχία στις περιοχές που επιθυμούμε να μειώσουμε το συσσωρευμένο λίπος που αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση, και ταυτόχρονα να σμιλεύσουμε τη κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους. Η τεχνική της Μεσοθεραπείας σώματος επιτυγχάνει λιποδιάλυση και ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος μη επεμβατικά και ανώδυνα.

Η διαδικασία είναι απλή. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σώματος, το δέρμα εμπλουτίζεται με τον κατάλληλο συνδυασμό λιποδιαλυτών (φωσφατυδιλοχολίνη, καφεΐνη κ.α.), αγγειοτονωτικών, συσφικτικών ουσιών, βιταμινών, αμινοξέων και άλλων θρεπτικών ουσιών, τα οποία εμποδίζουν τα κύτταρα να αποθηκεύσουν λίπος και στοχεύουν στη διάσπαση των λιποκυττάρων, στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μεθόδους σύσφιξης και αντιγήρανσης σώματος με στόχο περιοχές όπως κοιλιά, γλουτοί, μηροί. Λιπογλυπτική με LPG ALLIANCE