Μεσοθεραπεια προσωπου - Rebeauty

Μεσοθεραπεια προσωπου

Θεαματικά αποτελέσματα από τις πρώτες εφαρμογές

Η Μεσοθεραπεία με Roller εφαρμόζεται με μια ειδική συσκευή roller, η οποία στην επιφάνειά της διαθέτει μικρές βελονίτσες μήκους από 0,5mm έως 2mm σε ίσα διαστήματα μεταξύ τους.

Η συσκευή αυτή εφαρμόζεται στο δέρμα και δημιουργεί μικρές οπές στην επιφάνειά του, μέσω των οποίων εκχέονται ενεργά συστατικά, όπως  υαλουρονικό οξύ (για την ενυδάτωση της επιδερμίδας),  πολυβιταμίνες, συσφηκτικές ουσίες, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα και ανόργανες ουσίες που χρησιμοποιούνται στον μεταβολισμό των κυττάρων.

Τα συστατικά αυτά, με την παράλληλη αυτόλογη διέγερση των λειτουργιών του δέρματος, οδηγούν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, κάτι που με τη σειρά του βοηθά στην εξάλειψη των λιπιδίων, επιτυγχάνοντας έτσι την πολυπόθητη λιπόλυση.

Τα αποτελέσματα στο πρόσωπο είναι θεαματικά, καθώς η σφριγηλότητα και η λάμψη του δέρματος γίνονται ορατές μετά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας με Roller γίνεται σε μία συνεδρία την εβδομάδα, ενώ τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένας ισχνός ερεθισμός, ο οποίος όμως εξαφανίζεται άμεσα.