Λιπογλυπτικη με LPG ALLIANCE - Rebeauty

Λιπογλυπτικη με LPG ALLIANCE

Μείωση τοπικού πάχους, λείανση κυτταρίτιδας

Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

Παρατεταμένες μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα με συνολική βελτίωση ως εξής:

  • 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.),
  • 67% λείανση κυτταρίτιδας

Η πρωτοπόρος μηχανική δράση της θεραπείας BodyEndermologie®, που ασκείται στο υποδόριο λίπος, επιφέρει βιοχημικές αντιδράσεις. Αυτή η φυσιολογική διαδικασία, που ονομάζεται μηχανική μεταγωγή μηνυμάτων (“mécano-stimulation”), διεγείρει τα λιποκύτταρα, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία απελευθέρωσης του τοπικού λίπους και μείωσης της κυτταρίτιδας. Η τεχνική αυτή εξαφανίζει από τις περιοχές που στοχεύουμε το επίμονο λίπος, που είναι ανθεκτικό σε δίαιτα και φυσική άσκηση. Τα συστήματα CelluM6®της LPG επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των  λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες.

Τέσσερα είναι,  λοιπόν, τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας:

α) το επίμονο λίπος απομακρύνεται,

β) το περίγραμμα ανασχηματίζεται,

γ) το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται και

δ) η κυτταρίτιδα λειαίνεται.