Λειανση, λευκανση, λαμψη με Micropen - Rebeauty

Λειανση, λευκανση, λαμψη με Micropen

Καινοτόμος θεραπεία για ακμή, κηλίδες και ρυτίδες

Το Micropen προσώπου αποτελεί τη νέα γενιά στον βελονισμό (needling) και το rolling του δέρματος. Για την ακρίβεια αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο άμεσης διαδερμίας. Πρόκειται για μία καινοτόμο θεραπεία προσώπου, που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό. Η συσκευή αυτή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει. Με την παραγωγή των ουσιών αυτών, που είναι βασικές για την υγεία της επιδερμίδας, επιτυγχάνεται βελτίωση των μικροατελειών, σύσφιξη δέρματος και ανόρθωση του προσώπου.

Η θεραπεία είναι μοναδική στο είδος της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος. Το Micropen μπορεί να αντιμετωπίσει με ακρίβεια χιλιοστού, τα ενοχλητικά σημάδια ακμής, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Ακόμα, παρέχει την αποτελεσματική επανόρθωση των ουλών από τις χειρουργικές επεμβάσεις, από ατυχήματα ή από κάψιμο του δέρματος.

Επαυξάνοντας αυτήν την θαυματουργή, φυσική επουλωτική διαδικασία, μπορούμε ταυτόχρονα να διαχέουμε μεσοθεραπευτικά υλικά όπως υαλουρονικό κατάλληλου μοριακού βάρους, βιταμινών και αμινοξέων, μέσω των μικροσκοπικών καναλιών που δημιουργούνται με το Micropen. Με την ταυτόχρονη διάχυση των ουσιών αυτών, θεμελιωδών για την υγεία και ομορφιά του δέρματος, επιτυγχάνεται βελτίωση των μικροατελειών του (ουλών, λεπτών ρυτίδων), ενυδάτωση και αύξηση της σφριγηλότητας του.

Είναι τελείως ανώδυνη διαδικασία και για αυτό δεν απαιτεί ούτε τοπική αναισθητική κρέμα. Είναι δε ιδανική για τα άτομα που δεν θέλουν να υποβληθούν σε ενέσιμη μεσοθεραπεία, laser ή άλλες πιο επεβατικές θεραπείες.