Ενυδατωση Κολλαγονου - Rebeauty

Ενυδατωση Κολλαγονου

Ανάπλαση νέων κυττάρων, σύσφιξη και λάμψη

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι μια πολύ βασική διαδικασία. Ένα δέρμα ενυδατωμένο, έχει καλύτερη ελαστικότητα και σφριγηλότητα, ενώ επηρεάζεται πολύ λιγότερο από βλαπτικούς παράγοντες του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Η θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με κολλαγόνο βασίζεται σε μία ολοκληρωμένη θεραπεία αποκατάστασης της επιδερμίδας. Ενυδατικά συστατικά εμπεριέχονται σε κρέμες προσώπου, σε ορούς, σε μάσκες που χρησιμοποιούνται και ο συνδυασμός τους τρέφει και ενυδατώνει τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Η ενυδάτωση, είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες, τόσο ομορφιάς και υγείας του δέρματος, όσο και συντήρησης της νεανικότητάς του.

Το κολλαγόνο του οργανισμού μας είναι η φυσική υποστήριξη του δέρματος, ενώ οι ρυτίδες και η χαλάρωση εμφανίζονται όταν αυτό λεπταίνει ή σπάει. Η όψη του δέρματός μας έχει άμεση σχέση με το κολλαγόνο που το υποστηρίζει. Η θεραπεία με κολλαγόνο διεγείρει την ανάπλαση νέων κυττάρων και προάγει την νεανικότητα του δέρματος.

Το φύλλο κολλαγόνου είναι η ιδανική θεραπεία για:

  • σύσφιξη
  • ανάπλαση
  • ενυδάτωση

Συμβάλει στην αποτελεσματική συγκράτηση νερού στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας και έντασης ενυδάτωσης της επιδερμίδας με παράλληλη σύσφιξη. Καθώς η λειτουργικότητα των ινών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου η θεραπεία αυτή συμβάλει στην ανάπλαση και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.