Εμφυτευματα ζυγωματικων - Rebeauty

Εμφυτευματα ζυγωματικων

Βελτιώστε τη δομή του προσώπου σας

Εάν τα ζυγωματικά σας είναι πολύ επίπεδα , άδεια ή πτωτικά σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπό σας, τα εμφυτεύματα μπορούν να βελτιώσουν τη «δομή του προσώπου σας », κάνοντας τα ζυγωματικά σας να φαίνονται πιο πλήρη και πιο ψηλά.

Μερικές φορές εκτελείται ταυτόχρονα με άλλες επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής όπως ένα λίφτινγκ για να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης.

Η χειρουργική επέμβαση εμφυτεύματος βασίζεται στην υπάρχουσα δομή των οστών με την τοποθέτηση ενός εμφυτεύματος πάνω από την κορυφή των ζυγωματικών σας. Το εμφύτευμα εισάγεται συνήθως μέσα από μια τομή η οποία γίνεται μέσα από το στόμα.  Η τεχνική αυτή σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει καμία ορατή ουλή. Μερικές φορές, το εμφύτευμα μπορεί να εισαχθεί μέσα από μια μικρή τομή στο κάτω βλέφαρο.

Το υλικό που χρησιμοποιείται για το εμφύτευμα είναι συνήθως σιλικόνη ή  άλλα υλικά που κατασκευάζονται με γνώμονα να  είναι απολύτως  ανεκτά από τον οργανισμό.

Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό γενική αναισθησία, πράγμα που σημαίνει ότι θα κοιμάστε κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ή με τοπική αναισθησία. Θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας μετά δυο ημερών.

Όπως και με κάθε αισθητική επέμβαση είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τις προσδοκίες σας πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε. Ο πλαστικός χειρουργός θα σας εξηγήσει το αποτέλεσμα που μπορούμε να έχουμε και θα συζητήσουμε τις εναλλακτικές λύσεις για την επέμβαση, πριν προχωρήσουμε.