Αντιμετωπιση ρυτιδων με Ergolift - Rebeauty

Αντιμετωπιση ρυτιδων με Ergolift

Μη επεμβατική και 100% φυσική μέθοδος αντιγήρανσης

Η  νέα τεχνολογία  NEW Endermolift Ergolift, αποτελεί μία πρωτοποριακή μη επεμβατική και 100% φυσική μέθοδο αντιγήρανσης για την περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.  Βασίζεται στη κεφαλή Ergodrive (της LPG), που διεγείρει μηχανικά το δέρμα με αναρρόφηση και μικρές δονήσεις.  Το Ergolift ενεργοποιεί τους ινοβλάστες  , ενεργοποιεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και πετυχαίνει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άνδρες και γυναίκες.  

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ήδη από την πρώτη συνεδρία  και με συνεδρίες συντήρησης ανά μήνα γίνονται  μακροχρόνια. Ο αριθμός των επισκέψεων είναι ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και αμέσως μετά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του δραστηριότητα, ενώ η μόνη απαραίτητη προφύλαξη είναι από την ηλιακή ακτινοβολία, γι’ αυτό συστήνεται χρήση αντιηλιακού.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, με τη νέα μέθοδο Θεραπείας Ergolift επιτυγχάνεται:

  • 80% αύξηση του υαλουρονικού οξέως που διαθέτει φυσικά το δέρμα μας
  • 46% αύξηση ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο μαλακό και να προστατεύεται καλύτερα από τις γραμμές έκφρασης
  • 21% λείανση ρυτίδων και ενίσχυση της πυκνότητας του δέρματος από το εσωτερικό
  • 23% σύσφιξη (επιβραδύνεται η διάσπαση του κολλαγόνου και επιτυγχάνεται  η παραγωγή νέου)
  • απαλύνονται οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κατά 15%