Ανεπιθυμητη τριχοφυια - Rebeauty

Ανεπιθυμητη τριχοφυια

Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®

Laser Αποτρίχωσης – Αλεξανδρίτη

Το ReBeauty είναι εξοπλισμένo με το αυθεντικό σύστημα Laser Alexandrite Candela GentleLase Pro®, την πιο ανανεωμένη έκδοση του συστήματος LASER Αλεξανδρίτη 755nm που το καθιστά ακόμη ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Το σύστημα αποτρίχωσης GentleLASE του Oίκου Candela Laser Corporation είναι ένα σύγχρονης τεχνολογίας σύστημα κατάλληλο για αποτρίχωση και αποτελεί την πρώτη επιλογή σε laser Αλεξανδρίτη με μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Το σύστημα GentleLase Pro αποτελεί την εξέλιξη στην αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη. Η προηγμένη τεχνολογία του και η δέσμη φωτός που εκπέμπει στα 755 nm, απορροφάται στο μέγιστο από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, τη χρωστική ουσία που προσδίδει το χρώμα στην τρίχα. Οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro, δίνουν τη δυνατότητα της επιλεκτικής καταστροφής των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα η γύρω περιοχή της επιδερμίδας παραμένει ανεπηρέαστη.

Χάρη στον αυτόματο μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας (Dynamic Cooling Device), η επιδερμίδα προστατεύεται κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης, αφού ψεκάζεται αυτόματα με το ειδικό υγρό cryogen , το οποίο διατηρεί τα ανώτατα στρώματά της σε κανονική θερμοκρασία. Ο μηχανισμός αυτός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη, ασφαλή & αποτελεσματική.  Επιπλέον, ο μηχανισμός ψύξης Dynamic Cooling Device μας προσφέρει την δυνατότητα να δώσουμε υψηλές ενέργειες σε λεπτές τρίχες και σκουρότερα δέρματα. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και με ακρίβεια, και οι δυσκολότερες περιπτώσεις αποτρίχωσης.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργίας, η αποτρίχωση εφαρμόζεται:

  • Με μεγάλη ταχύτητα
  • Αποτελεσματικά, αφού ακόμα και οι λεπτές τρίχες στοχεύονται με ακρίβεια
  • Με απόλυτη ασφάλεια
  • Σε όλους τους μεσογειακούς τύπους δέρματος
  • Και σε σκουρότερα δέρματα
  • Ανώδυνα

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, τον τύπο του δέρματος και την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας.
Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως  ξύρισμα, κερί, χαλάουα, κ.α). Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Candela, το καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή laser για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών παγκοσμίως