Αιδιοπλαστικη - Rebeauty

Αιδιοπλαστικη

Λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του αιδοίου

Ο πλαστικός χειρουργός συχνά καλλείται να διορθώσει επίκτητες ή εκ γεννετής δυσμορφίες αισθητικού και λειτουργικού χαρακτήρα στη γυναικεία περιγεννητική χώρα.

Οι επεμβάσεις που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα είναι η αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση του αιδίου, αναλυτικότερα :

  • Labiaplasty (ΑΙΔΟΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ)

Labiaplasty είναι μια χειρουργική επέμβαση για να μειωθεί το μέγεθος των εσωτερικών χειλέων του κόλπου, που είναι γνωστή ως Aιδοιοπλαστική. Αυτή η επέμβαση ζητείται για αισθητικούς, αλλά και για λειτουργικούς λόγους.

  • Aύξηση των μεγάλων χειλέων

Σε περιπτώσεις όπου τα εξωτερικά χείλη του κόλπου (μεγάλα χείλη) θεωρείται ότι είναι πολύ μικρά, οι χειρουργοί μπορούν να αυξήσουν αυτή την περιοχή με τη χρήση λιποέγχυσης, με χοριακά μοσχεύματα ή και ενέσεις κολλαγόνου ή υαλουρονικού στα χείλη. Πρόκειται για μια επίσης απλή επέμβαση, χωρίς καμμία επιπλοκή.

  • Κολπική σύσφιξη

Μετά τον τοκετό μερικές γυναίκες βρίσκουν ότι ο κόλπος τους έχει χαλαρώσει, και θεωρούν πως προκαλλεί σεξουαλική δυσλειτουργία. Οι γυναίκες αυτές μπορούν υποβληθούν σε επέμβαση κολπικής σύσφιξης με στόχο την αποκατάσταση της περιοχής των γεννητικών οργάνων τους, στη λειτουργική και οπτική πρώτερη φυσιολογία . Η επέμβαση ανήκει στην κατηγορία των δύσκολων επεμβάσεων και απαιτεί 2 με 3 εβδομάδες ανάρρωση.