Το Rebeauty - Rebeauty

Ποιοι Ειμαστε

Το Rebeauty

Το ReBeauty (τμήμα Κοσμητικής Ιατρικής του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ) είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής πράξεων Κοσμητικής Ιατρικής. Δημιουργήθηκε με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Ιατρική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να λάβουν εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.

Με άρτια εκπαιδευµένο ιατρικό προσωπικό, µε διαρκή επιστηµονική ενηµέρωση, µε σύγχρονες µεθόδους και µε πρωτοποριακό εξοπλισµό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης.

Εφαρμόζοντας τις πλέον πρωτοποριακές και εξελιγμένες μεθόδους της σύγχρονης κοσμητικής ιατρικής, το ReBeauty, βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου ανθρώπου που επιθυμεί να βελτιώσει την φυσική και σωματική του υγεία , να διατηρήσει και να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση, διασφαλίζοντας ένα τέλειο, εγγυημένο αποτέλεσμα.

Όραμα και αποστολή μας, είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια, συνδυάζοντας, προτείνοντας και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες για εσάς λύσεις.

Προορισμός μας ΕΣΕΙΣ.

Η φιλοσοφία μας

Η εταιρεία "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Α.Ε." ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας. Η εξέλιξη της οφείλεται στην εταιρική φιλοσοφία, η οποία πηγάζει από την δέσμευση να παρέχει προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας σε όσους τις έχουν ανάγκη. Παρακολουθεί συνεχώς τις νέες εξελίξεις στον ιατρικό χώρο , ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τον ιατροτεχνολογικό της εξοπλισμό, εφαρμόζει τις σύγχρονες τεχνολογίες στην διαγνωστική της μεθοδολογία και μεριμνά αδιάκοπα για την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον, η "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Α.Ε." ιδρύει πρότυπα διαγνωστικά κέντρα (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ Α.Ε. – ΝΙΚΑΙΑ , ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ Α.Ε. ), συνεχίζοντας έτσι την σταθερά δημιουργική της πορεία.

Ο χώρος μας

Οι χώροι του τµήµατος χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτοµέρεια και την εξασφάλιση όλων των σύγχρονων ανέσεων. Έτσι, η εµπειρία όσων επιλέγουν τις υπηρεσίες µας αφήνει πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο και ζεστό.